Abus Secvest 2Way Draadloos Alarmsysteem

Alarmsysteem Secvest 2way

Vertrouwt u, wanneer het om veiligheid gaat, op rondom bescherming van Abus? Het draadloze alarmsysteem van Secvest 2Way past zich dankzij geavanceerde draadloze technologie ongemerkt aan en beschermt u betrouwbaar tegen inbraak, brand, water en in noodgevallen.

Voor maximale bescherming zorgen de mechatronische draadloze producten. Zij combineren electronische en mechanische bescherming in één systeem en bieden hierdoor actieve inbraakbeveiliging voor uw vensters en deuren.

Zo flexibel als de Secvest 2Way is, zo eenvoudig en comfortabel is ook de bediening. Bijvoorbeeld met de nieuwe draadloze bi-directionele draadloze afstandsbediening: Deze informeert u over alle statuswijzigingen van het systeem.

En wanneer uw beveiligingseisen groeien, groeit ook uw Secvest 2Way gewoon mee.

Dankzij de draadloze technologie kunt u op ieder gewenst moment uw systeem uitbreiden met electronische en mechatronische componenten.

Brand

Naast blijvende gezondheidsverschijnselen door rookvergiftiging klagen de slahtoffers het meest over de ontstane materiele verliezen. Alleen in het privébereik onstaan er jaarlijks miljarden Euro’s aan schade.

Ongeveer 80%van alle branden met dodelijke afloop vinden plaats binne eigen vier muren.

De in de Secvest 2Way geïntegreerde draadloze rookmelders herkennen vroegtijdig het gevaar van een uitbrekende brand en maakt professioneel ingrijpen mogelijk.

Water

Waterschade wordt meestal opgemerkt wanneer het te laat is. De volledige inrichting, dure meubels en kostbare herinneringen zijn dan voor altijd verloren, om nog maar te zwijgen van schade aan uw huis of dat van de buren.

De draadloze watermelders herkennen waterlekkages en melden dit direct door aan de draadloze Secvest 2Way alarmcentrale.

Noodgeval

Onverwachte noodsituaties, brutale overvallen en ernstige ongelukken in het huis zijn niet alleen een bedreiging voor ouderen en zieke mensen, maar ook voor kinderen en families.

De slachtoffers hebben meestal geen enkele mogelijkheid om snel en eenvoudig hulp in te roepen.

Één druk op de knop is voldoende: Met de mobiele draadloze noodoproepzender of de noodknop van de Secvest2Way kunt u zich actief beschermen en op elk moment hulp inroepen.

Enkele voordelen van de Secvest 2Way:

  • Snelle en eenvoudige montage zonder installatie overlast
  • Integreerbare mechanische beveiliging met een drukweerstand van meer dan 1000 kg.
  • Innovatieve draadloze technologie
  • Een compleet systeem, dat zich aanpast aan uw persoonlijke veiligheidswensen.
  • Gecertificeerde merkkwaliteit van Abus

Meteen hulp nodig? Bel: 06 – 119 20 220