Installateur alarminstallatie of elektronische beveiligingssystemen nodig?

Bel Wageman: 06 – 119 20 220


Abus alarminstallatieWageman is dé installateur voor voor zowel mechanische als elektronische beveiligingssystemen voor particulieren, instellingen en bedrijven.

Een inbraak, u moet er niet aan denken. Het veroorzaakt niet alleen materiele en psychische schade, maar ook de nasleep kan naar zijn. Denk alleen maar aan verzekeraars die weigeren uit te keren, omdat er geen sprake is van zichtbare braakschade. Ook al staat u volledig in uw recht, probeer dan maar eens uw gelijk te halen. Met een alarminstallatie van Wageman lukt het wel.

Wageman levert en installeert alarminstallaties van het merk Abus in uw huis of bedrijfspand, zowel bedraad als draadloos. Zodra een inbreker zich toegang probeert te verschaffen tot uw pand belt het apparaat automatisch drie telefoonnumers en verschijnt een melding in het logboek. Zo staat u direct sterk bij een verzekeraar.

Elektronische beveiliging: verkoop en installatie van alarmsystemen

De elektronische beveiliging vindt plaats door middel van een inbraakalarm (al dan niet gekoppeld aan een meldkamer). U heeft de keuze 2 types:

  1. Abus Terxon (bekabeld)
  2. Abus Secvest2Way (draadloos)

Voor grotere bedrijven valt de keuze meestal op de bekabelde versie, omdat dit systeem meer zones overbrugt.

Wilt u naast een alarminstallatie gebruik maken van camerabewaking dan is dit ook mogelijk. De combinatie van een aantal camera’s en een opname-unit kunnen wij als pakket leveren én installeren.

Meer weten over onze alarminstallaties en elektronische beveiligingssystemen?

Meteen hulp nodig? Bel: 06 – 119 20 220