Waarom automatische deuren de toekomst hebben

Automatische draaideurenJe ziet steeds meer automatische deuren en draaideuren in het straatbeeld. Dat is niet zo gek, want ze worden steeds goedkoper en bieden veel comfort en gemak.

Er zijn zo veel soorten bedrijven die al profiteren van het gebruik van automatische deuren, van hotels tot winkels, van ziekenhuizen tot vrijetijdscentra en steeds vaker in huizen en kantoren.

Het gebruik van een automatische deur biedt comfort en gemak, en het geeft gemakkelijke toegang tot plaatsen die anders moeilijk toegankelijk zijn.

Automatische deuren nodigen uit

Voor winkelcentra betekent het dat klanten de zaak eenvoudig kunnen betreden en verlaten zonder gedoe en geworstel met zware handbediende deuren. Bovendien voorkomt het wachtrijen en zorgt het voor een snelle doorstroming. Het speelt ook een rol in de esthetiek van de winkel, een fraaie deur die zich automatisch voor je opent een goede eerste indruk van een bedrijf.

Voor plaatsen zoals magazijnen kan het zelfs de productiviteit verbeteren. De noodzaak om voortdurend luiken en deuren open en dicht te doen om items te verplaatsen is tijdrovend en een automatisch deursysteem – zoals een automatische deur – laat dit sneller en efficiënter verlopen.

Energie besparen met een automatische deuren

Automatische draaideuren en schuifdeuren zijn ook energiebesparend en kunnen de energierekening van een bedrijf drastisch verlagen. De deuren sluiten automatisch en dus ontsnapt er zo weinig warme lucht. Dit bespaart energie en geld!

Automatische deuren worden steeds meer de norm in instellingen en steeds meer mensen kiezen voor een automatische garagedeur. Het maakt het leven gemakkelijker om niet meer steeds uit de auto te stappen om de garagedeur te openen voordat je kunt parkeren. Het kan allemaal worden geregeld vanuit de auto met een sleutelhanger (en het is ook mogelijk om meer dan een sleutel te hebben voor meerdere gebruikers.

Dit is ook een voordeel voor ouderen of minder validen omdat ze geen zware garagedeuren hoeven te openen en te sluiten. Automatische garagedeuren worden steeds goedkoper en zullen op nog grotere schaal gebruikt worden.

Meer weten?

Wageman monteert en onderhoudt automatische deuren, alarminstallaties en hang- en sluitwerk voor particulieren en bedrijven.

Heeft u meteen hulp nodig?
Bel: 06 – 119 20 220 of stuur een e-mail

 

Laat wat van je horen

*